Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ηράκλειο: Άνεργοι γονείς τάιζαν με χαμομήλι το μωρό τους για 3 μέρες


Άνθρωποι της διπλανής πόρτας , Ηρακλειώτες στην πλειοψηφία τους , νέοι και ηλικιωμένοι περνούν όλο και συχνότερα το κατώφλι του Συλλόγου Αλληλεγγύης "Ζεστή Αγκαλιά" στην οδό Παρασκευοπούλου 45 αποδεικνύοντας πως η φτώχεια δεν κάνει διακρίσεις. Οι ιστορίες τους συχνά σοκάρουν ακόμη και τους δημιουργούς του συλλόγου που εδώ και χρόνια βιώνουν από κοντά τον ανθρώπινο πόνο. 

Όπως η περίπτωση μίας νεαρής Ηρακλειώτισσας μητέρας που 12.30 τα μεσάνυχτα βρήκε τελικά το θάρρος να ξεπεράσει τις αναστολές της και να δει την πικρή αλήθεια κατάματα. Η ακατάλληλη ώρα δεν μπορούσε πλέον να την αποτρέψει από το να σχηματίσει το τηλεφωνικό νούμερο του συλλόγου και με τρεμάμενη φωνή να ζητήσει βοήθεια αφού το μόλις 5 μηνών κοριτσάκι της τρεφόταν επί 3 ολόκληρες ημέρες μόνο με χαμομήλι!

Η ανταπόκριση δεν θα μπορούσε παρά να είναι άμεση και λίγο αργότερα η απεγνωσμένη μητέρα είχε στα χέρια της το γάλα που το βρέφος στερήθηκε τις προηγούμενες 3 ημέρες. 

"Είναι ασύλληπτοι οι ρυθμοί με τους οποίους αυξάνονται οι Ηρακλειώτες που ζητούν την βοήθεια μας" δήλωσε στο neakriti.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Μαριάννα Λαβανίτσα.

neakriti.gr

1 σχόλιο :

  1. θΕΕ των Ελλήνων, αυτοι οι άνθρωποι που μας οδήγησαν σε αυτό το κακό θα πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά, και επειδή Εσύ, δεν τιμωρείς σε αυτήν την ζωή γιατί λέει οτι "Ο θεός αγάπη εστί", συντάσσομαι αλλα και προτείνω, να συλληφθούν όλοι οι υπεύθυνοι, να δεσμευτεί η περιούσια των και ας έχει μεταβιβαστεί στα καταραμένα παιδιά τους, και μετά να καταδικαστούν πολλάκις εις θάνατον, έτσι μονο θα ησυχάσει ο Ελληνικός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή