Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Υποψήφιος με την ΝΔ στο Ηράκλειο ο Παττακός ..αύριο το ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά..


Συνάντηση με τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη είχε χθες μετά την συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ  για να παρουσιαστούν σε πρώτη φάση οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό, ο πρώην Λιμενάρχης Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεση στράτευσης του με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Ηρακλείου. Το ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά κλείστηκε άμεσα για αύριο το μεσημέρι στην Συγγρού και έτσι αναμένεται μετά την έγκριση της υποψηφιότητας από τον Πρόεδρο του Κόμματος να..
κλείσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο  Ηράκλειο την ίδια ώρα που το κόμμα βρίσκεται σε προεκλογική ετοιμότητα, με τον πρόεδρό του να ξεκινά περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.
«Θέλω να  κατέβω υποψήφιος με τη ΝΔ στο Ηράκλειο γιατί πιστεύω πως η πολιτική είναι ένα κομμάτι που δεν μπορεί να μείνεις αμέτοχος. Δεν υπάρχει αριστερά, κέντρο ή δεξιά, οι ιδεολογίες είναι πια ξεπερασμένες και το μόνο που πρέπει να υπερασπιστούμε είναι η Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Παττακός .
Νωρίτερα στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τόνιζε ότι "πάντα ένιωθα άνετα στο σπίτι μου και η Ν.Δ ήταν και θα είναι σπίτι μου" ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Ν.Δ στις εκλογές. "Αυτοδυναμία είναι ο στόχος για το κόμμα ενώ στη Κρήτη ο στόχος είναι η εκλογή τριών βουλευτών" επεσήμανε ο Βουλευτής.
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρηγόρης Ροκαδάκης παρουσίασε τα 10 ονόματα που έχουν μέχρι σήμερα  καταθέσει αίτηση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου (Δεικτάκης, Μαράκης, Κουντουράκη, Στραταντωνάκης, Αλεξανδράκη, Παπαγεωργίου, Σενετάκης, Παπαδάκης, Μπαλτζάκης και Ματαλλιωτάκης).
Ο Κώστας Μπαντουβάς τόνισε ότι δε θα συμμετέχει στις εκλογές ωστόσο θα στηρίξει όπως είπε με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα που δίνει η Ν.Δ και κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει με το μυαλό και όχι με τη καρδιά.


4 σχόλια :

  1. Τον ...αερολιμεναρχη τον ρωτησατε; Μπορει να ενδιαφερεται κι' αυτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ηράκλειο..καλή επιτυχία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ..ΣΟΒΑΡΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ..ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ...ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tha kamaroni o thios tou Stylianos Pattakos..vre pos allazoun oi kairoi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή