Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Έγιναν "καπνός" με 7 τόνους κρέατος

Περίπου 7 τόνους κρέατος κατάφεραν να πάρουν άγνωστοι τα ξημερώματα από αποθήκη γνωστής αλυσίδας κρεοπωλείων στις Μαλάδες Ηρακλέιου.Οι δράστες μπήκαν αρχικά στον προαύλειο χώρο της επιχείρησης όπου στεγάζονται γραφεία και αποθήκες παραβιάζοντας βαριά σιδερένια κυλιόμενη καγκελόπορτα που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο των Μαλάδων επί της Ειρήνης και Φιλίας.
Στη συνέχεια, προφανώς με φορτηγά οχήματα, πήγαν στο πίσω μέρος της επιχείρησης, όπου δεν ήταν ορατοί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Παραβίασαν μία πίσω πόρτα και στη συνέχεια, αφού μπήκαν μέσα στην επιχείρηση, πάτησαν το διακόπτη του ρολού το οποίο σηκώνεται για να πραγματοποιηθεί η φορτοεκφόρτωση των κρεάτων. Σαν κύριοι πήραν περίπου 1.200 κιλά μοσχαρίσιο κρέας, 300 και πλέον αρνιά αλλά και χοιρινό κρέας, και έγιναν καπνός. 
Η ζημία σύμφωνα με εκτιμήσεις από ανθρώπους της εταιρείας αγγίζει τις 40.000 ευρώ. Πρόκειται για κρέας που ήταν έτοιμο να διατεθεί στην αγορά του Πάσχα. Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δε λειτουργούσε και εκτιμάται ότι οι δράστες γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα.
Την κλοπή αντιλήφτηκαν οι εργαζόμενοι στις 7 το πρωί, οπότε και μπήκαν στο χώρο για να πιάσουν δουλειά. 
Την έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

neakriti.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου