Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σχόλασε η εκκλησία, στο κρατητήριο ... ο παπάς..

Στο κρατητήριο με την αυτόφωρο διαδικασία κατέληξε ο πατήρ Μιχάλης της Ενορίας της Ελιάς για το σπάσιμο του λουκέτου ιδιωτικής έκτασης προκειμένου να περάσει για να ανοίξει το ναό και να κάνει λειτουργία ανήμερα του Αγίου Γεωργίου στο φερωνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται πάνω από τον εθνικό δρόμο στον Καρτερό.
Η σύλληψη έγινε στα πλαίσια μήνυσης που κατέθεσε ιδιοκτήτρια της έκτασης για φθορά ξένης περιουσίας ενώ στις 2 μετά το μεσημέρι ο πατήρ Μιχάλης αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα και υπό την πίεση των ενοριτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Μέγαρο της Αστυνομίας στη Νέα Αλικαρνασσό.
Το όλο θέμα δημιουργήθηκε καθώς το εκκλησάκι βρίσκεται σε ιδιωτική έκταση και οι ενορίτες της Ελιάς διαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχει πρόσβαση. Από την άλλη το εκκλησάκι και η πρόσβαση είναι επίδικο θέμα καθώς βρίσκεται στα δικαστήρια και πρόκειται να εκδικαστεί αγωγή κατά των ιδιοκτητών οι οποίοι ταυτόχρονα έχουν περιφράξει νόμιμα. Η κίνηση του πατρός να ανοίξουν την περίφραξη για να προσεγγίσουν το εκκλησάκι οδήγησε σε μήνυση σε βάρος του και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου