Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Αθηνα Σπανάκη-Κοχιαδάκη..μια νέα και δυναμική παρουσία στο ψηφοδέλτιο Λαμπρινού..για το Δήμο Ηρακλείου..

Μια νέα και δυναμική παρουσία στο προεκλογικό τοπίο, έρχεται να δείξει ότι συνδυασμός του Βασίλη Λαμπρινού, προετοιμάζεται για τις εκλογές με ένα ανανεωμένο αυτοδιοικητικό σχήμα, με υποψηφίους που έχουν διάθεση ουσιαστικής προσφοράς, επιθυμία και θέληση για μια μεγάλη νίκη.
Μια δραστήρια γυναίκα η Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη , διεκδικεί την ψήφο των δημοτών του δήμου Ηρακλείου στο πλευρό του συνδυασμού Δύναμη Πολιτών” για να γίνει και πάλι ο τόπος μας ισχυρός, με σοβαρότητα, αξιοπιστία και δυναμική και με όραμα για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Πρόκειται για μια γυναίκα με προσωπικότητα, παντρεμένη με τον Καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργο Κοχιαδάκη και μητέρα δυο αγοριών του Εμμανουήλ και του Δημήτρη 8 και 6 ετών, που έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση και με την παρουσία της στα κοινά του τόπου.
Η  Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη είναι μία σπουδαία γιατρός με εξειδίκευση στην υπογονιμότητα, ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές που  ακολουθεί κατά γράμμα την πορεία του πατέρα της, Δημητρίου Σπανάκη από το οροπέδιο Λασιθίου , γνωστού Ιατρού Παθολόγου επί χρόνια Δημοτικού Σύμβουλου του Δήμου Ηρακλείου και έχει γαλουχηθεί σε οικογένεια με μεγάλη παράδοση προσφοράς στη ζωή του τόπου.
Η αγάπη της για τον τόπο της, την οδήγησε να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος, - είναι μια πράξη ευθύνης αλλά και προσφοράς - στο συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού και βάζει το συμφέρον του τόπου της, πάνω από οποιεσδήποτε μικροκομματικές πολιτικές και τακτικές, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Η υποψήφια είναι ιδρυτικό μέλος ,μέτοχος και διαχειριστής του διαγνωστικού κέντρου «ΚΝΩΣΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ».
Ιδιοκτήτης και επιστημονική υπεύθυνος Ιδιωτικού Βιοπαθολογικού Ιατρείου στην Κηπούπολη.
Ιδιοκτήτης και επιστημονική υπεύθυνος κέντρου ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας.
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιατρικής Εταιρίας Ηρακλείου.
Ιδρυτής και Πρόεδρος του Συλλόγου Στέγης Ανηλίκων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου