Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Θύμα τροχαίου η Γεωργία Στεφανάκη


"Το χάρο με τα μάτια της" είδε η κ. Γεωργία Στεφανάκη, καθώς ένα αυτοκίνητο, έπεσε σχεδόν πάνω της, την ώρα που εκείνη περίμενε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου!
Όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, περίμενε πάνω στο διάζωμα της παραλιακής, στο ύψος του Ιστορικου Μουσείου για να περάσει απέναντι.
Ξαφνικά - και ενώ περίμενε- είδε ένα μηχανάκι να πέφτει μπροστά της, καθώς ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, λόγω λαδιών που είχαν πέσει στο οδόστρωμα!
Πίσω ακριβώς ακολοθούσε ένα αυτοκίνητο. Η οδηγός του, προκειμένου να μην πέσει πανω στο νεαρό δικυκλιστή, έστριψε αριστερα το τιμόνι. Συνέπεια αυτού ήταν να καταλήξει στο διάζωμα, χτυπώντας την κ. Στεφανάκη!
Ευτυχώς, μετά το σοκ διαπιστωθηκε πως κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν χτύπησε βαριά. Η κ. Στεφανάκη από το συμβάν αποκόμισε μεγάλους μώλωπες, όμως γενικα - όπως τόνισε μιλώντας στο CretePlus.gr- είναι καλά στην υγεία της, συνεχίζοντας με δύναμη και πολύ ενέργεια την προσπαθεια της ενόψει των εκλογών.

cretaplus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου