Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Κοχιαδάκης στο δρόμο για την Προεδρία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου ανακοίνωσε ο γιατρός κ.Κοχαιδάκης. Όπως τονίζει:
"είναι γνωστή σε όλους τόσο η βάναυση επίθεση που δέχεται η ιατρική κοινότητα της χώρας, όσο και οι επικίνδυνες επιπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες περίθλαψης της ακολοθούμενης τα τελευταία χρόνια πολιτικής στο χώρο της υγείας.
Αυτές ακριβώς οι προκλήσεις, οι αδικίες, και οι ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί, με έχουν πεισμώσει όσο ποτέ να θέσω τις προσπάθειες μου στην κατεύθυνση της αντίστασης απέναντι στην επικίνδυνη και ατελέσφορη αυτή πολιτική.
Μετά από μια μακρόχρονη παρουσία μου στα διοικητικά του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου (Ι.Σ.Η.), είτε ως απλό μέλος του Δ.Σ., είτε ως ταμίας, είτε ως αντιπρόεδρος στο παρόν διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου για την προεδρεία του Ι.Σ.Η. στην κρίση όλου του ιατρικού κόσμου του νομού μας.
Απευθύνομαι με ειλικρίνεια σε όλους ανεξαιρέτως τους ιατρούς-μέλη του συλλόγου μας, μακριά από παλαιοκομματικούς ή άλλους διαχωρισμούς, και σας καλώ να οργανωθούμε για να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια μας και την υγεία των συμπολιτών μας.
Έχουμε ευθύνη έναντι των νέων ιατρών που μεταναστεύουν, έχουμε ευθύνη έναντι της πλειοψηφίας των συναδέλφων που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, έχουμε ευθύνη έναντι των ασθενών μας.

Με εκτίμηση
Γιώργος Κοχιαδάκης

Καρδιολόγος"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου