Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τα προβλήματα του Δήμου Χερσονήσου στο επίκεντρο των συναντήσεων του Μανώλη Κεφαλογιάννη

Με τον Δήμαρχο Χερσονήσου, κ. Γιάννη Μαστοράκη, συναντήθηκε χθές ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης,  κατά την οποία συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα της περιοχής, όσο και του τουρισμού γενικότερα.
Ο κ. Κεφαλογιάννης  αφού τόνισε την υποστήριξη του στα αιτήματα που του κατατέθηκαν, κατέθεσε τις προτάσεις του για την  ανάπτυξη του τουρισμού, αναπτύσσοντας τις  θέσεις του για τις υποδομές και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ενώ επεσήμανε την  θέση του για «πάντρεμα»  της τοπικής αγροτικής παραγωγής με τον τουρισμό.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης διάφορα θέματα και προβλήματα των οικισμών του Δήμου, τα οποία εστιάσθηκαν εκτός από τον τουρισμό και τις υποδομές, στην αγροτική ανάπτυξη αλλά και στις προοπτικές της Κρήτης.

Με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη η παράταξη του Γιάννη Σέγκου
Στη συνέχεια ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης συναντήθηκε με την  Δημοτική Ομάδα `` ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ`` στο Δημοτικό Κατάστημα Χερσονήσου στην διάρκεια της οποίας υπήρξε ανταλλαγή απόψεων αλλά και αναφορά εκ μέρους της Δημοτικής Ομάδας στα σημαντικά ως και οξύτατα προβλήματα του Δήμου για τη λύση των οποίων ζητήθηκε η αρωγή του κ. Κεφαλογιάννη προς την κατεύθυνση της επίλυσής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου