Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Τα θύματα της ασφάλτου έχουν ονόματα και οικογένειες που θρηνούν - Το τελευταίο "αντίο" στην Ειρήνη

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Κρήτης συνεχίζει να παρακολουθεί το αποδεκάτισμα των νέων κυρίως ανθρώπων του νησιού στην άσφαλτο.
H 22χρονη Ειρήνη Μαραγκάκη, από το Τυμπάκι, αύριο θα γιόρταζε τα γενέθλια της. Αντί όμως για τις ώρες χαράς, οι δικοί της άνθρωποι βιώνουν πλέον τραγικές ώρες, καθώς η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο τροχαίο που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στον Κόκκινο Πύργο. Υπό βαριά ατμόσφαιρα και θλίψη κηδεύεται αυτή την ώρα η 22χρονη κοπέλα στον Ι.Ν. Αγ.Τίτου στο Τυμπάκι.

Στο μεταξύ ιδιαίτερα κρίση χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κατάσταση της 23χρονης οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε η Ειρήνη. Η κοπέλα, που μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, φέρει συντριπτικά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, ενώ έχει τραυματιστέι βαρύτατα και στο θώρακα. Αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί

Θρήνος και για το ζευγάρι των Χανιωτών
Ο Κωνσταντίνος Μπουρμπάκης 43 ετών και η σύζυγός του Φωτεινή Κοκοτσάκη 40 ετών δεν θα δουν το 11χρονο κοριτσάκι τους να μεγαλώνει. Το ζευγάρι βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στα συντρίμια του αυτοκινήτου τους, σε ένα από τα πολλά σημεία καρμανιόλα του ΒΟΑΚ, στο ύψος του Φόδελε.
Στο αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα επέβαινε και το παιδί, το οποίο νοσηλεύεται ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του στο ΠΑΓΝΗ. Η Μαρία λαμβάνει όλη τη φροντίδα που μπορεί να της προσφέρει το περιβάλλον του Νοσοκομείου, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή ειδικού παιδοψυχολόγου, προκειμένου να μπορέσει να ενημερωθεί κάποια στιγμή για το τραγικό τέλος των γονιών της.
Το ζευγάρι με κόπους και πολλή δουλειά είχε δημιουργήσει το δικό του στούντιο φωτογράφησης και βιντεοσκοπήσεων, ενώ και οι δυο είχαν εργαστεί και σε τοπικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης (ΚΡΗΤΗ 1) στα Χανιά.
Την ίδια ώρα η κατάσταση του 25χρονου οδηγού του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη στο μοιραίο για την οικογένεια δυστύχημα εξελίσσεται ικανοποιητικά
Ειρήνη, Κωνσταντίνος, Φωτεινή... Τρεις ακόμα αριθμοί στη λίστα των στατιστικών με τα τροχαία στην Κρήτη; Ή τρεις ακόμα νέοι άνθρωποι που είχαν να δώσουν και να προσφέρουν πολλά;


Με πληροφορίες από cretalive και zarpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου