Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Παιδιά ζουν τη φρίκη στο κολαστήριο του Μασταμπά ..

Ούτε ο νους του ανθρώπου δεν μπορεί να συλλάβει αυτό που συμβαίνει σε ένα μικρό διαμέρισμα στον Μασταμπά. Το σπίτι ενοικιάζεται από αλλοδαπούς και τουλάχιστον μέχρι χθες, σε καθημερινή βάση περνούσαν ή και διέμεναν τουλάχιστον 10 διαφορετικά άτομα, ανάμεσα στα οποία, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων δύο ανήλικα παιδιά.

Το πρόβλημα όμως δεν εντοπίζεται εκεί, αφού οι αλλοδαπές γυναίκες του διαμερίσματος, με ή χωρίς την θέληση τους (δεν το γνωρίζει κανείς με σιγουριά) εκδίδονται επί πληρωμή, έχοντας μετατρέψεις συγκεκριμένες ώρες της ημέρας το σπίτι σε άτυπο οίκο ανοχής. 
Κάτοικοι της περιοχής ωστόσο, εκφράζουν έντονες επιφυλάξεις για τη μοίρα που έχουν τα παιδιά στο συγκεκριμένο κολαστήριο κι αναφέρουν στο prismanews.gr, ότι ήδη έχουν ενημερώσει κατ' επανάληψη προφορικά την Πρόνοια, ώστε να υπάρξει τουλάχιστον μια μέριμνα για τα ανήλικα παιδιά. Η Πρόνοια παρ' όλα αυτά έχει ενημερώσει τους κατοίκους, κατά δήλωση τους, ότι χρειάζεται έγγραφη καταγγελία από τουλάχιστον δύο άτομα προκειμένου να παραπέμψει την υπόθεση σχετικά. 
Οι κάτοικοι, βλέποντας καθημερινά τα όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σπίτι, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στις έγγραφες καταγγελίες με την ελπίδα πως θα δοθεί μια λύση στα όσα πραγματοποιούνται στο συγκεκριμένο σπίτι. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει από το όλο περιστατικό, σχετίζεται όχι μόνο με τα παιδιά, αλλά και με τη γενικότερη κατάσταση, καθώς και τις πολλαπλές αγκυλώσεις του νόμου, οι οποίες εμποδίζουν παρεμβάσεις σε γεγονότα που πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια των κατοίκων, που έχουν μπει σε έναν αγώνα δρόμου, για να αναδείξουν το πρόβλημα και για να ενεργοποιήσουν κάποιον έστω να προχωρήσει σε μια παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου