Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Τίτλοι τέλους στην… ΔΗΜΑΡ!

Τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία έρχονται πληροφορίες περί… αναστολής της ΔΗΜΑΡ και πλήρους προσχώρησης στον ΣΥΡΙΖΑ.Αύριο αναμένεται να συνεδριάσει η τόσο η εκτελεστική επιτροπή όσο και η κοινοβουλευτική ομάδα για να συζητηθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και να επαναεπιβεβαιωθεί η επίσημη γραμμή κατά της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.




Το κυρίαρχο ερώτημα που θα απευθυνθεί στους βουλευτές και τα μέλη του κόμματος είναι η πλήρης προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Το επικρατέστερο σενάριο είναι η αναστολή της λειτουργίας της ΔΗΜΑΡ με τα στελέχη της να θέτουν υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ έτσι ώστε να μην υπάρξει ζήτημα με το μπόνους των 50 εδρών που δικαιούται το πρώτο κόμμα, εφόσον δεν αποτελεί συνασπισμό κομμάτων.




Θυμίζουμε πως ο Νίκος Τσούκαλης δήλωσε ότι η πολιτική συγκυρία αδικεί την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα εκτιμώντας ταυτόχρονα ότι δεν θα εκλεγεί πρόεδρος και θα οδηγηθούμε σε εκλογές.




Βέβαια, εφόσον αποφασιστεί η πλήρης προσχώρηση τώρα, δεν αποκλείεται ορισμένα στελέχη να «αποχωρήσουν» από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και βεβαίως να «ψηφίσουν» πρόεδρο της Δημοκρατίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου