Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ιστορική κακοκαιρία στην Ευρώπη το Σαββατοκύριακο - Ανεμοθύελλα θα σαρώσει την Ελλάδα..

Σαρωτική, ιστορική κακοκαιρία θα πλήξει την Ευρώπη το Σαββατοκύριακο με ανεμοθύελλες,  χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες. Οι άνεμοι στην Ελλάδα θα φτάσουν τα 11 μποφόρ προέβλεψε ο Τάσος Αρνιακός. 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία φαίνεται οτι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ισχυρούς ανέμους, νοτιοδυτικούς που θα φτάσουν τα 9 και τοπικά τα 10 και 11 μποφόρ κυρίως στο Ιόνιο και τη δυτική Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 
Επίσης σοβαρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας αλλά από 1.000 μέτρα υψόμετρο και πάνω καθώς οι νοτιάδες θα επιτρέψουν να υπάρξει χιονόστρωση σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. 
Οπως δήλωσε στο Newsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός "αυτοί οι σαρωτικοί άνεμοι που θα επηρρεάσουν την Ελλάδα οφείλονται σε μια ιστορική καταιγίδα που θα πλήξει ολόκληρη την Ευρώπη η οποία θα συνοδεύεται από σοβαρές χιονοπτώσεις. Αναμένεται να παραλύσει σχεδόν όλη η κεντρική και ανατολική Ευρώπη ενώ ο υδράργυρος θα κάνει βουτιά και θα υπάρξουν χαμηλές θερμοκρασίες με πολικές τιμές". 

http://www.newsit.gr/ellada/kakokairia-eurwpi-anemothyela-ellada-2701

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου