Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Κάτι συμβαίνει στο νησί...Αμερικανική «εισβολή» F16 στην Κρήτη!


18 μαχητικά αεροσκάφη F 16 της αμερικανικής αεροπορίας, έχουν προσγειωθεί στην Σούδα συνοδευόμενα από 300 άτομα που είναι το προσωπικό υποστήριξής τους! Γιατί αυτές οι μαζικές προσγειώσεις που μοιάζουν με μεταστάθμευση ,αφού τα αμερικανικά F 16 θα παραμείνουν στην Σούδα μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου;
Τα αεροσκάφη ήταν αρχικά προγραμματισμένο να χρησιμοποιήσουν της αεροπορική βάση της Ανδραβίδας.Τα σχέδια άλλαξαν και προτιμήθηκε η πάντα πιο “βολική” Σούδα! 
Επισήμως τα αμερικανικά F 16 ήρθαν στην Ελλάδα για συνεκπαίδευση με πιλότους της ελληνικής ΠΑ. Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζονται τους χειμερινούς μήνες τέτοιου είδους δραστηριότητες. Και αυτό έχει πρκαλέσει σεναριολογία που θέλει τα F 16 των αμερικανών να προσγειώνονται στο “αεροπλανοφόρο” Κρήτη, για άλλους λόγους...
Τι γίνεται με τα uav’s;
Οι αμερικανοί υπενθυμίζουμε ,ότι εδώ και δυο χρόνια έχουν ζητήσει από την Ελλάδα να επιτρέψει την μεταστάθμευση αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών τόσο στην Σούδα, όσο και στο Καστέλι. Η ελληνική κυβέρνηση μετά από καθυστέρηση πολλών μηνών απάντησε αρνητικά,αλλά οι ΗΠΑ επιμένουν. 
Λόγω των εκλογών οι συζητήσεις δεν συνεχίστηκαν αλλά η επόμενη κυβέρνηση ,όποια κι αν είναι αυτή θα κληθεί να λάβει μια απόφαση για την ικανοποίηση ή την οροστική απόρριψη του αμερικιανικού αιτήματος. Στο οποίο οι ΗΠΑ δίνουν μεγάλη σημασία. Αρκεί να κοιτάξει κάποιος τον χάρτη της ευρύτερης περιοχής για να καταλάβει σε πόσο σημαντική θέση βρίσκεται η Κρήτη...!

hellaspress-angel.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου