Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Σε καλό κλίμα η πρώτη μετά τις εκλογές, συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Ηράκλειου

Συνεδρίασε χθες στα γραφεία της, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ παρουσία, του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη , των πολιτευτών Πασπάτη, Γ. Σενετάκη, Μ. Δεικτάκη,  Γ. Γρηγοράκη ,  Λυδάκη Μ. ,  Αλεξανδράκη Ρ.  , Κτιστάκη Ε.   , του μελους της ΚΕ  Αντωνακάκη Ν. , δημοτικών και περιφερειακών  συμβούλων καθώς και  στελεχών του κόμματος, υπο την προεδρία του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε Θέμη Τζουλιαδάκη ,για την αποτίμηση των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου .

Κατά την διάρκεια της  συνεδρίασης παρουσιάστηκαν από τον περιφερειάρχη του κόμματος κ. Ζεκεντέ Κώστα αναλυτικοί πινάκες με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών σε επίπεδο νομού και εκτιμήσεις για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε το εκλογικό σώμα .
Επίσης από όλα τα στελέχη του κόμματος  τονίστηκε  ότι η ΝΔ πλήρωσε στις πρόσφατες εκλογές το πολιτικό κόστος των επώδυνων, αλλά αναγκαίων επιλογών της  χάνοντας  όμως το μικρότερο ποσοστό που έχασε ποτέ σε περίοδο διακυβέρνησης, ακόμα κι όταν υπό κανονικές συνθήκες είχε διαθέσιμα χρήματα για κοινωνική πολιτική.
Επίσης επισημάνθηκε  και υπογραμμίστηκε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού δε θα πρέπει να θυσιασθούν στο βωμό των κομματικών αγκυλώσεων και προκαταλήψεων.
Σε τοπικό επίπεδο  τονίσθηκε ότι όλος ο κομματικός μηχανισμός έδωσε μια σκληρή μάχη στηρίζοντας την εκλογική προσπάθεια του κόμματος και έδωσε παράλληλα δείγματα γραφής  σε κάθε τομέα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Επίσης επισημάνθηκε  ότι η ΝΟ.Δ.Ε Ηρακλείου  θα ασκήσει εποικοδομητική, σοβαρή δημιουργική και υπεύθυνη αντιπολιτευτική πολιτική, η δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα που αφορούν το Νομό μας και στους συμπολίτες μας .
Στην ίδια συνεδρίαση τέλος όλοι υπογράμμισαν  ότι η  Ν.Δ., διαχρονικά είναι η παράταξη ευθύνης και προοπτικής,  η οποία  αποτελεί  πόλο υπευθυνότητας και σταθερότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου