Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο λεωφορείο..

Σοκ προκαλεί η είδηση για το θάνατο ενός 22χρονου φοιτητή, με καταγωγή από το Ηράκλειο, μέσα στο λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα - Αθήνα!

Σύμφωνα με το cretalive.gr o φοιτητής των ΤΕΙ Πάτρας είναι ο άτυχος νέος που έβησε μέσα στο λεωφορείο, λίγο πριν αυτό φτάσει στον Κηφισσό. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν έφτασε το ασθενοφόρο, το παιδί ήταν ήδη νεκρό, ενώ οδηγός και επιβάτες ειναι συγκλονισμένοι!
"Δυστυχώς όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν αργά. Όλα συνέβησαν λίγο πριν το λεωφορείο φτάσει στον σταθμό. Ένας συνεπιβάτης διαπίστωσε ότι ο φοιτητής ήταν αναίσθητος και ειδοποίησε τον οδηγό".
Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαϊας, είπε ότι έχουν τα στοιχεία του άτυχου νεαρού αλλά για ευνόητους λόγους δεν τα ανακοινώνουν έως ότου ειδοποιηθεί η οικογένειά του.
Λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο της Νίκαιας,  αποδείχθηκε ότι ο νεαρός φοιτητής είχε χάσει τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς.
Το λεωφορείο αναχώρησε στη 13.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά όταν έφτασε στο Αιγάλεω, ένας νεαρός που καθόταν δίπλα στον εν λόγω φοιτητή, συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν αναίσθητος και παρά τις προσπάθειές του να τον συνεφέρει, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Τότε ενημέρωσε τον οδηγό και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε αναίσθητο τον  φοιτητή στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου