Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Ελεύθεροι οι τρις από τους οκτώ που διέπραξαν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου

Στον ανακριτή Ηρακλείου οδηγήθηκαν την Μ. Πέμπτη τα τρία από τα οκτώ άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη, και που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ φέρονται ως μέλη σπείρας που διέπραξαν συστηματικά διακεκριμένες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αποκομίζοντας λεία πάνω από 350.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους τρεις άνδρες στους οποίους έχουν ασκηθεί διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα, και οι οποίοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο απ αυτούς -πατέρας και γιος- αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους), ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος αφέθηκε επίσης ελεύθερος με τον όρο να παρουσιάζεται μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Οι υπόλοιποι πέντε στους οποίους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, αναμένεται να απολογηθούν το πρωί του Μ. Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου