Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ανείπωτη τραγωδία - Αυτοκτόνησε πάνω από τον τάφο του παππού του

Η οικογένεια του μάταια τον έψαχνε όλη τη νύχτα. Στις 5 τα ξημερώματα τους ειδοποίησαν ότι ο 23χρονος κείτονταν νεκρός πάνω στο μνήμα του παππού.

Χαιρέτησε για τελευταία φορά τους δικούς τους, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, πήγε στο νεκροταφείο που είχαν θάψει τον αγαπημένο του παππού και εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του !
Ο λόγος για έναν 23χρονο νεαρό που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία οδηγήθηκε στην απελπισμένη αυτή πράξη τα ξημερώματα στον Πλάτανο Χανίων. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός χτες βράδυ τηλεφώνησε στους γονείς του και σε ένα φίλο του και τους ανακοίνωσε την τραγική απόφαση του. 
Η οικογένεια του μάταια τον έψαχνε όλη τη νύχτα. Στις 5 τα ξημερώματα ο φίλος του νεαρού εντόπισε το αυτοκίνητο του έξω απο το νεκροταφείο και τους ειδοποίησε ότι ο 23χρονος κείτονταν νεκρός πάνω στο μνήμα του παππού του που είχε μεγάλη αδυναμία και είχε φύγει πριν απο 5 μήνες απο τη ζωή. 
Οι λόγοι που οδήγησαν τον 23χρονο στην απονενοημένη πράξη ερευνώνται απο τις αρχές ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δεν είχε δώσει ανάλογα δείγματα στους οικείους του.

cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου