Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Δέκα χώρες προβάλλουν την Κρήτη ως ένα ποιοτικό και ασφαλή τουριστικό προορισμό..

Σε κορυφαία διεθνή ΜΜΕ προβάλλεται η Κρήτη και ο τουρισμός της με πρωτοβουλία της Περιφέρειας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Τριάντα ξένοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες από 10 χώρες στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του νησιού από την Περιφέρεια, ήρθαν πρόσφατα στην Κρήτη και κατέγραψαν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Η παραδοσιακή φιλοξενία των Κρητικών, οι ομορφιές, το κλίμα του νησιού, η ιστορία και ο πολιτισμός του εξέπληξαν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους πράκτορες από την Αυστρία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Ρουμανία, Ιταλία, Αγγλία, Βέλγιο, Σερβία, Ολλανδία οι οποίοι και προβάλλουν την Κρήτη ως ένα ποιοτικό και ασφαλή τουριστικό προορισμό.
Δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες στο πλαίσιο της τετραήμερης παραμονής τους επισκέφθηκαν Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο, Κριτσά, Βάι, Σπιναλόγκα, Ρέθυμνο, Σπήλι, Πρέβελη, Χανιά, Αργυρούπολη, Μονή Τοπλού, Μονή Αγίας Τριάδος, Μινωική νεκρόπολη των Αρμένων, Άπτερα, Λατώ, και άλλες περιοχές όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις ομορφιές της Κρήτης, τον πολιτισμό της, το φυσικό περιβάλλον, τα μνημεία της, την ενδοχώρα του νησιού. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα ποιοτικά προϊόντα που παράγει το νησί, αλλά και την μοναδική Κρητική Κουζίνα-Διατροφή.
Η αποστολή των δημοσιογράφων και των τουριστικών πρακτόρων εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την φιλοξενία και τις επισκέψεις τους σε εργαστήρια επεξεργασίας τοπικών προϊόντων όπως βότανα, λάδι, χαρούπια, αβοκάντο κ.α.

Για την οργάνωση της επίσκεψης των ξένων προσκεκλημένων στην Κρήτη σημαντική ήταν η συμβολή των Γραφείων του ΕΟΤ Ιταλίας, Ρουμανίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Αυστρίας, Ουγγαρίας, και Τσεχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου