Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Συλλήψεις για ηρωίνη και κάνναβη

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 52 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες  μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 52χρονος κατά το χρόνο που εξήλθε από την οικία του 53χρονου. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Στη συνέχεια εξήλθε και ο 53χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης, ποσότητα κάνναβης βάρους 28 γραμμαρίων, ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείται την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου