Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Η διαδυκτιακή σελίδα της Νατάσας Παζαϊτη-Καραμανλή ..για την γυναίκα

Στη δημιουργία μίας σελίδας όπου μέσω της οποίας κάθε γυναίκα θα έχει προσωπική επαφή με την ίδια και κάθε απορία θα βρίσκει απάντηση, προχώρησε η Νατάσα Παζαΐτη.
Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, υλοποίησε ένα στόχο της, τη δημιουργία μίας διαδικτυακής σελίδας, όπου από εκεί μέσα θα μπορεί μία γυναίκα να έχει ενημέρωση, πρόληψη και ψυχολογική υποστήριξη, για οποιαδήποτε πάθηση σε θέματα μαστού.
Ας δούμε όμως τί λέει η ίδια.


Ψυχολογία
Σαν γυναίκα καταλαβαίνω τα συναισθήματα, τους φόβους, και τις σκέψεις που δημιουργούνται σε μία άλλη γυναίκα όταν μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Εκτός από την ιατρική προέκταση της νέας της πραγματικότητας κατανοώ και τους νέους δρόμους ανησυχίας και αβεβαιότητας που ανοίγονται μπροστά της σε σχέση με την οικογένεια, το περιβάλλον και το μέλλον της.
Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και μοναδική. Χτίζοντας μία σχέση αμοιβαίου σεβασμού ο εκάστοτε γιατρός πρέπει να συμπορευεται με την ασθενή και να προσπαθει να εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα προς γρήγορη κι ανώδυνη ανάρρωση όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου