Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

EgyptAir: Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη, βαλίτσα και κάθισμα..τη θάλασσα τμήματα του μοιραίου Airbus

Τα μακάβρια ευρήματα βρέθηκαν σε απόσταση 5 μιλίων από το σημείο όπου χάθηκε το στίγμα του μοιραίου Airbus A320 - Το ελληνικό υπουργείο Άμυνας ενημερώθηκε από τις αιγυπτιακές αρχές - Το αιγυπτιακό ναυτικό «χτενίζει» την περιοχή για το «μαύρο» κουτί..

Σχεδόν μιάμιση μέρα μετά την εξαφάνιση της πτήσης MS804 των αιγυπτιακών αερογραμμών, οι αιγυπτιακές στρατιωτικές δυνάμεις ανέφεραν πως εντόπισαν συντρίμμια του Airbus A320 στη θάλασσα βόρεια της Αλεξάνδρειας. Σύμφωνα με την αιγυπτιακή τηλεόραση, μέσα των αιγυπτιακών δυνάμεων βρήκαν εκτός από συντρίμμια και προσωπικά αντικείμενα των επιβατών.
Τα αντικείμενα βρέθηκαν 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας. Οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως το αιγυπτιακό ναυτικό «χτενίζει» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί το «μαύρο» κουτί του αεροσκάφους. Αυτό είναι που θα δώσει τις απαντήσεις στα αίτια της τραγωδίας.  
Τον εντοπισμό τμημάτων του αεροσκάφους το οποίο κατέπεσε στη θάλασσα επιβεβαίωσε και η ίδια η EgyptAir.
Πληροφορίες από το ελληνικό υπουργείο Άμυνας που επικαλείται ενημέρωση από τις αιγυπτιακές αρχές, αναφέρουν ότι σε απόσταση 5 μιλίων από το σημείο όπου χάθηκε το στίγμα του Airbus A320 βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη, μια βαλίτσα και ένα κάθισμα.
Την είδηση ότι βρέθηκαν μεταξύ άλλων μία αποσκευή και ανθρώπινα μέλη επιβεβαίωσε και δημοσιογράφος των Times

http://www.protothema.gr/world/article/579847/alert-i-aiguptiaki-tileorasi-metadidei-oti-vrethikan-sudrimmia-tou-aeroplanou-voreia-tis-alexandreias/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου