Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Καραμανλής: "Ερχονται τώρα τα πιο δύσκολα για τη χώρα"

Απογοητευμένος από τις εξελίξεις στη χώρα και απαισιόδοξος για το μέλλον εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής.
Ο πρώην πρωθυπουργός παρακολουθεί στενά τα πολιτικά δρώμενα σε Ελλάδα και εξωτερικό, βλέπει καθημερινά στο γραφείο του πολύ κόσμο και η διαπίστωσή του είναι ότι τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για τους πολίτες.

«Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη, όμως τα πιο δύσκολα τώρα έρχονται» τόνισε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», σε παρέα αποτελούμενη κυρίως από στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προχθές το βράδυ.

Στον Ωρωπό
Τόπος της συνάντησής τους ήταν ένα καφέ στην παραλία Ωρωπού, με τον κ. Καραμανλή, συνοδευόμενο από τον πρώην βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ. Ανδρέα Κουτσούμπα, να κάθεται περίπου 3,5 ώρες, από τις 8.30 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα. 
Την παρέα αποτελούσαν επίσης ο δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας μαζί με περίπου 10 δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, καθώς και ακόμα 4-5 άτομα που δεν σχετίζονται με την πολιτική, όλοι τους, πάντως, φίλοι του κ. Κουτσούμπα.
Ο πρώην πρωθυπουργός, με τζιν παντελόνι και μπλε καρό πουκάμισο, απέφυγε να μπει σε βαθιές πολιτικές συζητήσεις, ενώ από τα αξιοσημείωτα ήταν η θερμή αντιμετώπιση που έτυχε από τους νέους ανθρώπους που βρίσκονταν στο κατάστημα.

Φ. Πανταζής

http://www.dimokratianews.gr/content/63881/erhontai-tora-ta-pio-dyskola-gia-ti-hora#.V26BoxAhcs0.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου