Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης και επίσημα ο πρώτος πρόεδρος της νεοσύστατης ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Στη Γενική Συνέλευση που έγινε χθες στα γραφεία του Ερασιτέχνη με πρόεδρο τον Νίκο Κουβίδη, οι μέτοχοι του ΟΦΗ ψήφισαν το πρώτο διοικητικό σχήμα, με το οποίο θα πορευθεί η εταιρεία.
“Συνεχίζουμε ενωμένοι, αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι. Δεν θέλουμε η ΠΑΕ να ξαναζήσει στιγμές όπως αυτές του παρελθόντος. Θέλουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να κάνει και πρωταθλητισμό, αλλά να έχει και υγεία», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Πολεμαρχάκη ενώ για τα μεταγραφικά ανέφερε:
«Κάτι έχουμε ακόμη στο νου μας. Δεν έχω χαλάσει ποτέ το χατίρι του Νίκου Νιόπλια».
Τα ονόματα των 15 μετόχων, οι οποίοι κάλυψαν το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ύψους 300 χιλιάδων ευρώ είναι τα εξής: Γιάννης Βάβουλας, Βασίλης Ζηδιανάκης, Αντώνης Καράτζης, Μανόλης Κουμαντάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Ορφανάκης, Γιώργος Πλουμάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Παντελής Σαπουνάκης, Αντίπας Σηφάκης, Γιάννης Τσακαλάκης, Γιάννης Φασουλάς, Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Μηνάς Χαλκιαδάκης, Γεώργιος Χατζάκης.
Στη μετοχική σύνθεση μετέχει εκ του νόμου ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ποσοστό 10%.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης, δεν δίστασε να δηλώσει δικαιωμένος «Είναι μια δικαίωση για όλους μας αυτή η εξέλιξη. Οι άνθρωποι που μπήκαν πέρσι στην ομάδα, δικαιώθηκαν και συνεχίζουν να είναι κοντά».
Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ.:
Πρόεδρος -διευθύνων σύμβουλος: Γιάννης Πολεμαρχάκης
Αντιπρόεδρος: Mανόλης Ορφανάκης
Υπεύθυνος Οικονομικών: Γιάννης Τσακαλάκης
Μέλη: Γιάννης Βάβουλας, Μανόλης Κουμαντάκης,Μιχάλης Μυλωνάκης.
Αναπληρωματικά μέλη: Γιώργος Χατζάκης, Γιώργος Πλουμάκης.
Εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ: Γιάννης Δανδάλης με αναπληρωματικό τον Παναγιώτη Σπυριδάκη.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι επιτροπές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που αφορούν σε ζητήματα δημοσίων σχέσεων, υποδομές, γηπεδικές εγκαταστάσεις, ασφαλείας, κ.λ.π. τις οποίες απαρτίζουν και εξωδιοικητικά στελέχη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου