Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Αρχίζουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 48 ατόμων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Ηρακλείου..

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη των 48 ατόμων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
Η Δημοτική Αρχή αναμένει την επικύρωση των αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ, προκειμένου να αρχίσει την ενημέρωση των εποχικών υπαλλήλων, τόσο για την επιλογή τους, όσο και για την τοποθέτηση τους σε κάποιον από τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου κ. Γιώργο Βουρεξάκη, οι διαδικασίες αναγκαστικά θα ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, διότι είναι επιβεβλημένο οι εργαζόμενοι να βρίσκονται στις θέσεις τους τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.
«Περιμένουμε την επικύρωση των τελικών πινάκων από το ΑΣΕΠ, προκειμένου να αρχίσουμε τις διαδικασίες ενημέρωσης και πρόσληψης» αναφέρει ο κ. Βουρεξάκης χαρακτηριστικά, που προσδιορίζει το χρονοδιάγραμμα, ως το μέσον της ερχόμενης εβδομάδας το αργότερο. Από τη στιγμή που θα υπάρξει επίσημα η επικύρωση των αποτελεσμάτων, η δημοτική αρχή αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στις προσλήψεις.
Στόχος είναι να μη χαθεί ούτε μία ημέρα για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στους παιδικούς σταθμούς τη νέα σχολική χρονιά, αλλά και η ομαλή έναρξη της νέας περιόδου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, από την πλευρά του ο Δήμος είναι καθ’όλα έτοιμος χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Η κτιριακή ενίσχυση μάλιστα των δομών με τον νέο βιοκλιματικό παιδικό σταθμό της Λουδοβίκου Παστέρ, αποτελεί ένα ακόμα επιπλέον «συν» για την έναρξη της νέας περιόδου.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου