Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ..ο Γιάννης Πολεμαρχάκης

Την παραίτησή του στη διάθεση των μετόχων του ΟΦΗ έθεσε ο Γιάννη Πολεμαρχάκης μετά την επίθεση που δέχτηκε στη λήξη της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τα Τρίκαλα.
Ο κ. Πολεμαρχάκης στη γραπτή του δήλωση τονίζει ότι αισθάνθηκε ντροπή για τη συμπεριφορά κάποιων μετά το ματς με τα Τρίκαλα που έβριζαν τον ίδιο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή.

«Δεν ήρθαμε να διχάσουμε, ούτε όμως και να δεχόμαστε ύβρεις από κάποιους που θεωρούν τον ΟΦΗ τσιφλίκι τους και έχουν μεγάλη ευθύνη για αυτά που συνέβησαν σε αυτόν, τα τελευταία χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:
"Πριν από 1,5 χρόνο, 9 επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, αποφασίσαμε να βγάλουμε τον ΟΦΗ, από την αναξιοπιστία, που είχε περιέλθει.
Να μαζέψουμε τα κομμάτια του και να ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια με αυτονομία, αξιοπρέπεια και οικονομική συνέπεια, ώστε να τον επαναφέρουμε εκεί που αξίζει.
Φέτος γίναμε περισσότεροι, έχοντας πάντα το ίδιο σκεπτικό.
Μια ομάδα που θα έχει υγεία, θα έχει προσεκτική οικονομική διαχείριση και θα αποφύγει τα σοβαρά λάθη, από το παρελθόν, που τον έφεραν στην καταστροφή.

Εξάλλου όπως ανακοινώθηκε ο  πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης θα μιλήσει για όλα την Δευτέρα 20/3/17, 22:00 στη Μικτή Ζώνη της Κρήτη ΤVμε την παρουσία του δημοσιογράφου Γιώργου Γιαλυτάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου