Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Μήνυμα ενότητας έστειλε η συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποσκοπούσε στο να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό ακριβώς συνέβη.

Ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και ο συνδιεκδικητής της ηγεσίας στη μάχη της 10ης Ιανουαρίου 2016, που απέσπασε το 48% των ψήφων, δηλαδή, κάτι λιγότερο από το μισό κόμμα, τα είπαν σε καλό κλίμα. Με τις σχετικές διαρροές από την ηγετική ομάδα να δείχνουν στην κατεύθυνση της ενότητας, και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να το επιεβαιώνει με δικές του δηλώσεις.
“Συμπίπτουμε και θα προχωρήσουμε σε κοινή κατεύθυνση”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οπίος έσπευσε να υποβαθμίσει τις διαφορετικές απόψεις που επικρατούν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη και για κεντρικές στρατηγικές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Έσπευσε αντιθέτως να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας το στίγμα των θέσεών του.
“Εφόσον ο Τσίπρας δεν προχώρησε σε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη και εμείς δεν θα τα ψηφίσουμε. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει το πακέτο και να προχωρήσει. Η χώρα σέρνεται. Όταν είπαμε για εθνική ομάδα αρνήθηκαν”, τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Το ραντεβού των δυο ανδρών έγινε γνωστό την προηγούμενη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Το τετ-α-τετ κρίθηκε σκόπιο, προκειμένου να διαλυθούν τα σύννεφα τα οποία συγκεντρώθηκαν το τελευταίο διάστημα σε εσωκομματικό επίπεδο για τη Νέα Δημοκρατία.
Και φυσικά, δεν είναι τυχαία η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να στηρίξει, με την πρόσφατη ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, την τακτική που ακολούθησε η ΝΔ υπό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον Αύγουστο του 2015, ψηφίζοντας τα μέτρα που συνόδευαν το 3ο Μνημόνιο, προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου