Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Μένει στην Προεδρία του ΟΦΗ..ο Πολεμαρχάκης

Την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου Γιάννη Πολεμαρχάκη εξέφρασε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στη χθεσινοβραδινή μαραθώνια συνεδρίαση, που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Η απολύτως αναμενόμενη αυτή στήριξη ικανοποίησε ασφαλώς τον πρόεδρο της εταιρείας καθώς ήταν προϋπόθεση για να ανακαλέσει την πρόθεση παραίτησης που εξέφρασε δημόσια την περασμένη Δευτέρα.

Αν και ο κ.Πολεμαρχάκης ανέφερε στο χθεσινό συμβούλιο ότι θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις μετά τη συνάντηση που θα επιδιώξει να έχει με όλους τους μετόχους της ΠΑΕ τις επόμενες μέρες, μια συνάντηση, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε επιτακτική και σημαντική για το μέλλον της ομάδας, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα υπαναχωρήσει της αρχικής του στάσης και θα συνεχίσει να ηγείται διοικητικά στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της περιόδου.
Οι παράγοντες του ΟΦΗ αναγνώρισαν την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει έως τώρα ο πρόεδρος και του ζήτησαν να παραμείνει στη θέση του, παραμερίζοντας την όποια πίκρα του για γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την ήττα από τα Τρίκαλα.

Τα μέλη του Δ.Σ. τόνισαν τη σημασία να συνεχίσουν όλοι μαζί την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει στον ΟΦΗ, την οποία αναγνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ομλαδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου