Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τη Σπιναλόγκα

Μια εξαιρετικά σοβαρή και μεγάλη διάκριση επεφύλασσε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου η ανακοίνωση των λιστών της TripAdvisor, για τη φετινή χρονιά.

Στην κατηγορία των πιο διάσημων μνημείων για το 2017 η Σπιναλόγκα αποτελεί το δεύτερο μνημείο της χώρας μετά την Ακρόπολη. Επί της ουσίας με την διάκριση αυτή η Σπιναλόγκα γίνεται το δεύτερο brand name της χώρας, δεδομένο που μέχρι σήμερα δεν είχε καταγραφεί ποτέ επίσημα σε άλλη λίστα.
Να σημειωθεί πως οι κριτικές που έχουν γίνει για το νησί έχουν γραφτεί σε 28 διαφορετικές γλώσσες, δεδομένο που υποδηλώνει πως οι επισκέπτες της προέρχονται απ’ όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.
Είναι δε χαρακτηριστικό πως κυριαρχεί η αγγλική γλώσσα έχοντας περίπου το 60% των σχολίων ενώ τα ελληνικά περιορίζονται λίγο πάνω από το 20% και ακολουθούν γαλλικά, ρωσικά, ελάχιστα γερμανικά (σε σχέση με τους επισκέπτες της Κρήτης), ιταλικά, ολλανδικά ακόμα και σχόλια στα τουρκικά, τα σερβικά, τα εβραϊκά και τα ουγγρικά υπάρχουν, ενώ καταγράφονται και τέσσερα σχόλια στα γιαπωνέζικα, που αποτελούν τη μόνη γλώσσα εκτός ευρωπαϊκού χώρου που καταγράφεται στους επισκέπτες που σχολίασαν στην πλατφόρμα TripAdvisor την επίσκεψή τους στην Σπιναλόγκα.
Οι επισκέπτες όμως εκτός απ’ όλη την Ευρώπη προέρχονται επίσης από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τις Ισπανόφωνες χώρες της Νοτίου Αμερικής φανερώνοντας πως το μνημείο αποτελεί προορισμό που προκαλεί ενδιαφέρον σε ανθρώπους με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Στοιχείο που υποδηλώνει πως υπό προϋποθέσεις πως μπορεί να αποκτήσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.


anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου