Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ανάδοχος για τον υποβρύχιο φωτισμό του κόλπου Αγίας Πελαγίας

Το έργο έχει προϋπολογισμό 79.500 ευρώ
Πραγματοποιήθηκε ο σχετικός διαγωνισμός επιλογής αναδόχου για το έργο υποβρύχιου φωτισμού του κόλπου της Αγίας Πελαγίας, προϋπολογισμού 79.500 €.
Στο έργο περιλαμβάνεται η εγκατάσταση δικτύου υποβρυχίου φωτισμού στις δυο άκρες του κόλπου και σε απόσταση έως 50 μ. από την ακτή, με την τοποθέτηση 30 προβολέων LED σε βάθος από 0,5 έως 1 μ., οι οποίοι και θα φωτίζουν τις νύχτες τα βράχια, δίνοντας ένα αισθητικά πανέμορφο αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ο γραφικός κόλπος της Αγίας Πελαγίας σε λίγο καιρό θα είναι ακόμα πιο όμορφος και ελκυστικός τα βράδια. Φωτίζουμε με υποβρύχιο φωτισμό τις δυο του πλευρές και αναδεικνύουμε το πολύ όμορφο τοπίο, αναβαθμίζουμε αισθητικά ολόκληρο τον κόλπο και προσθέτουμε άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην Αγία Πελαγία. Πρόκειται για ένα έργο που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τον Δήμο μας σε χρόνο ρεκόρ, με σκοπό να ενισχύσει την τουριστική προβολή του Μαλεβιζίου διεθνώς.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική βοήθειά του, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιώργο Πεδιώτη, καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες μου στην τεχνική υπηρεσία, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που κατάφεραν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου