Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Επιταγές ανάπτυξης μοιράζει από χθες στο Ηράκλειο το μισό υπουργικό συμβούλιο

Στο Ηράκλειο  σήμερα ο Τσίπρας
Επιταγές ανάπτυξης μοιράζει από χθες στο Ηράκλειο το μισό υπουργικό συμβούλιο που βρίσκεται στην Κρήτη με αφορμή το αναπτυξιακό συνέδριο.
Τις επιταγές αναμένεται να «σφραγίσει» σήμερα με κεντρική ομιλία του, η οποία κλείνει τις εργασίες του συνεδρίου, ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός προβλέπεται να αναφερθεί σε όλα τα μεγάλα έργα του νησιού, δίνοντας έμφαση στο νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελλίου, στην καινούρια χάραξη του Βόρειου Οδικού Άξονα, στο φράγμα στον Πλατύ Ποταμό, στις υποδομές, αλλά και σε όλες τις δυνατότητες της Κρήτης.
Κυρίαρχο ζητούμενο, ωστόσο, από τους πολίτες δεν είναι οι εξαγγελίες, αλλά η υλοποίηση των εξαγγελιών και η έναρξη των διαδικασιών που μπορούν να εγγυηθούν την ανάπτυξη.
Στο μεταξύ, η ομιλία του πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί εν μέσω διαμαρτυριών και αντιδράσεων, οι οποίες άρχισαν από χθες και αναμένεται να κλιμακωθούν σήμερα, κάνοντας το κλίμα έξω από το κινηματοθέατρο Αστόρια και την πλατεία Ελευθερίας, καυτό.
Οκ. Τσίπρας σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ αναμένεται στο Ηράκλειο γύρω στις 11 π.μ. και αμέσως μετά θα επισκεφτεί το ΙΤΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου