Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Τον βρήκαν νεκρό με πολτοποιημένο το κεφάλι.. στο Τυμπάκι..

Αγριο έγκλημα..
Νεκρός εντοπίστηκε αλλοδαπός, Πακιστανικής καταγωγής, σε ρυάκι κοντά σε θερμοκήπια στο Τυμπάκι περίπου στις 6:30 χθες το απόγευμα.
Ο 18χρονος άντρας, πιθανότατα νεαρής ηλικίας, βρέθηκε σε ρυάκι δίπλα στα θερμοκήπια της περιοχής Λάκκος του Τυμπακίου με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι.
Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε από τους συγχωριανούς λόγω της έντονης δυσωδίας, μη αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο να βρίσκεται στο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φέρεται να είχαν γίνει προσπάθειες ώστε το πτώμα να τυλιχτεί σε νάιλον, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες "πρόδωσαν" την ύπαρξη του στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του neakriti.gr πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα αφού αναφέρουν ότι το κεφάλι του άντρα είναι πολτοποιημένο. Ο Πακιστανός, που ήταν εργαζόμενος στο Τυμπάκι, είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο τόσο η Αστυνομία όσο και ο ιατροδικαστής προκειμένου να ερευνήσουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Παράλληλα, έγινε προσαγωγή στο Τμήμα Μοιρών δύο συμπατριωτών του άτυχου άντρα. Οι δύο Πακιστανοί ανακρίνονται από την Αστυνομία προκειμένου να ρίξουν φως στα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου