Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Σήμερα οι εκλογές στο ΤΕΙ για την ανάδειξη του πρύτανη και των αντιπρυτάνεων

Κάλπες στήνονται  σήμερα το ΤΕΙ Κρήτης  για την ανάδειξη του πρύτανη και των αντιπρυτάνεων του Ιδρύματος. Οι εκλογές θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 2 το μεσημέρι.
Οι κάλπες, μία για τον πρύτανη και μία για τους αντιπρυτάνεις, θα στηθούν στο Ηράκλειο, όπου θα ψηφίσει και το προσωπικό του ΤΕΙ από τα παραρτήματα. Συνολικά δικαίωμα ψήφου έχουν περίπου 300 άτομα, 150 καθηγητές και 150 διοικητικοί υπάλληλοι. 

Τη θέση του πρύτανη διεκδικούν ο σημερινός αντιπρύτανης του Ιδρύματος, καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, κ. Μανώλης Τσικνάκης, και ο καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, κ. Νίκος Κατσαράκης.


Τις τέσσερις θέσεις αντιπρύτανη διεκδικούν πέντε άτομα, ο καθηγητής, πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, κ.Χρήστος Φλώρος, ο καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής (στο Ρέθυμνο), κ. Νεκτάριος Παπαδογιάννης, ο διευθυντής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, κ. Μανώλης Δρακάκης, ο καθηγητής στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων κ. Θρασύβουλος Μανιός καθώς και ο καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στα Χανιά κ. Ιωάννης Μακρής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου