Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Από την Σητεία στο ΚΛ Ηρακλείου ο Πλωτάρχης ΛΣ Γιώργος Παττακός

Μετάθεση στο ΚΛ Ηρακλείου πήρε ο μέχρι πρότινος διοικητής  του Λιμεναρχείου Σητείας Πλωτάρχης ΛΣ Γιώργος Παττακός .  Η τελετή παράδοσης – παραλαβής του λιμεναρχείου  Σητείας έγινε σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης στον Υποπλοίαρχο Γιάννη Ψαράκη.
Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος,  η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σητείας , ο Διοικητής του 3ου ΚΕΠ, ο Διοικητής του ΠΝΦ , οι διοικητές των Λιμεναρχείων Ιεράπετρας και Ρεθύμνου, εκπρόσωποι Λιμενικών Φορέων και Σωματείων του Λιμενικού Σώματος, ο Διοικητή ς του ΑΤ Σητείας, ο Διοικητής  του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας  και άλλοι εκπροσώποΙ φορέων και θεσμών. Η λέσχη της Αεροπορίας  ήταν γεμάτη κόσμο και η συγκίνηση του απερχόμενου Λιμενάρχη έντονη για τον οποίο όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον ευγενή χαρακτήρα του, την  προσήνεια, την  τυπικότητα και τους καλούς τρόπους  του.

Είναι βέβαιο πως  ο πλωτάρχης  Γιώργος Παττακος  θα υπηρετήσει  με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές και τις αξίες για τις οποίες έδωσε όρκο στην Πατρίδα και θα τιμήσει επάξια τη  νέα θέση του στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου χωρίς περιχαρακώσεις και δογματισμούς  ως υπηρέτης  πάντα του δημοσίου συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου