Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

"Επαγγελματικά" κτυπήματα στην τοπική ΝΔ

Την δυσαρέσκεια του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και της Ντόρας Μπακογιάννη εχουν προκαλέσει σύμφωνα με πληροφορίες "οι διαρροές" στα παραπολιτικά πηγαδάκια για την συγκρότηση των φηφοδελτίων της ΝΔ ανά περιφέρεια και ιδιαίτερα στο νομό Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα για τα οποία ολοι πλέον γνωρίζουμε "τον κομιστή" τους, για τον Νομό Ηρακλείου πουθενά δεν αναφέρεται ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης των προηγούμενων Εθνικών εκλογών (πολύ κοντά στον πρώτο) Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης  καθώς επίσης και οι Γιώργος Ματαλιωτάκης, Γιάννης Δεικτάκης, Μανώλης Μαράκης, η Ελένη Κτιστάκη, η Ρεα Αλεξανδράκη η Μαρία Λυδάκη, η Ελένη Γρηγοράκη ενώ εμφανίζουν ότι τον «κυρίαρχο» ρόλο θα έχει και πάλι ο νυν βουλευτής και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης. 
Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι  έντονα ακούγεται το όνομα του ανιψιού του Μανώλη Κεφαλογιάννη Ζαχαρία, χωρίς ωστόσο ακόμη να επιβεβαιώνεται, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του ευρωβουλευτή στην εκλογική του περιφέρεια. 
Ο επίσης πρώην βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, με σταθερή παρουσία στο νησί, θα είναι εκ νέου υποψήφιος.
Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον και της Αθηνάς Σπανάκη. Πιθανή και η υποψηφιότητα του γιατρού και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Γιώργου Επιτροπάκη, καθώς και του αντιπεριφερειάρχη Αντίπα Σηφάκη. 
Επίσης, ακούγεται το όνομα του έμπειρου κομματικού στελέχους Γρηγόρη Ροκαδάκη. 
Στη λίστα επίσης σύμφωνα με τον "κομιστή" θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν η δημοσιογράφος Νικολέττα Σφακιανάκη, ο επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού Γιώργος Μπαμιεδάκης, καθώς και ο Χάρης Βαβουρανάκης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου