Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Υπόθεση Novartis : Ανοίγουν λογαριασμοί γιατρών και στην Κρήτη

Εμπλοκή νοσοκομείου στην υπόθεση
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί χιλιάδων γιατρών, μεταξύ αυτών και συναδέλφων τους που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη, ανοίγουν για να διαπιστωθεί από την έρευνα των Αρχών εάν υπήρξαν ή όχι παράνομες οικονομικές συναλλαγές με τη φαρμακοβιομηχανία Novartis. Όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» καλά ενημερωμένη πηγή, «η εντολή για άνοιγμα των λογαριασμών δόθηκε μετά τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού e mail με την εταιρεία, μέσα από τα οποία οι γιατροί ζητούσαν χορηγίες, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού».

Στο μεταξύ, αύριο Τετάρτη αναμένεται να γίνει η συζήτηση και ψηφοφορία επί της προτάσεως της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.
Η διάσκεψη δέχθηκε, κατά πλειοψηφία, την εισήγηση του προέδρου της Βουλής να στηθούν δέκα κάλπες, μια για κάθε εμπλεκόμενο. Στα ψηφοδέλτια, ένα για κάθε εμπλεκόμενο, ο κάθε βουλευτής θα δηλώνει «ναι», «όχι» ή «παρών» στη συγκρότηση επιτροπής προανακριτικής εξέτασης για τα αδικήματα που αναφέρονται στην πρόταση συγκρότησης της επιτροπής.
Η υπόθεση Novartis, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, αποτελεί υπόθεση παγκόσμιου ενδιαφέροντος, στην έρευνα της οποίας δίνεται η απαιτούμενη προσοχή από τις Αρχές.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Περισσότεροι από 200 γιατροί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα από το Ηράκλειο φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Novartis, που εξασφάλιζε την προώθηση των φαρμακευτικών προϊόντων της δίνοντας μίζες εκατομμυρίων !!
Οι πληροφορίες της “Π” αναφέρουν ότι πολλοί γιατροί στο Ηράκλειο οι οποίοι συμμετείχαν στο “πάρτι” με τις μίζες συζητούν για το σκάνδαλο που τους αφορά άμεσα, ωστόσο δεν δείχνουν να ανησυχούν, με το σκεπτικό ότι το αδίκημα παραγράφεται !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου