Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ξήλωμα και βαριά πρόστιμα

Η απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ για τα καταστήματα στο κέντρο του Ηρακλείου
Ανοίγει ο δρόμος για το ξήλωμα των παράνομων κατασκευών των σκιαδίων των καφετεριών, μετά την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων) να απορρίψει τις οκτώ πρώτες προσφυγές που κατατέθηκαν από καταστηματάρχες, προκειμένου να καταφέρουν να διατηρήσουν τις παράνομες κατασκευές που καλύπτουν τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Έτσι, μόλις η Πολεοδομία παραλάβει και επισήμως τις επόμενες μέρες την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ , εκδίδει πρωτόκολλο κατεδάφισης, με σκοπό να ξηλωθούν οι παράνομες κατασκευές των καφετεριών. 
Η πολιτική βούληση της Λότζια είναι οι χώροι να απελευθερωθούν και να αποδοθούν στους πολίτες, διαχωρίζοντας σαφώς τη στάση της σε σχέση με τη διαχείριση που γινόταν στο παρελθόν, οπότε θεμελιώθηκαν συνθήκες ασυλίας στην παράνομη κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων.
Έτσι εάν δεν φροντίσουν οι καταστηματάρχες να απομακρύνουν μόνοι τους τους χώρους που καταλαμβάνουν παράνομα, τότε θα παρέμβει ο Δήμος με δικά του συνεργεία για να προχωρήσει η διαδικασία της αποξήλωσης.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η όλη διαδικασία θα συνοδεύεται με την επιβολή προστίμων – «φωτιά» τόσο για τις αυθαίρετες κατασκευές των σκιαδίων όσο και για τη διατήρησή τους.


ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου